Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

BOUKOUVALAS

ΥΙΟΙ ΙΩΑΝ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Ο.Ε

Με έδρα τον Τύρναβο, στη Θεσσαλία επιχειρούμε στον χώρο των τυροκομικών προϊόντων από το έτος 1958.

Είμαστε μια σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς, η οποία από την ίδρυσή της και κατά τη διάρκεια της μακρόχρονη πορείας της, λειτουργεί με βάση πατροπαράδοτες αρχές και με βάση την οικογενειακή εμπειρία.

Επεξεργαζόμαστε μόνο πρόβειο και γίδινο γάλα από την περιοχή μας για την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων ανώτερης ποιότητας.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του ενημερωμένου καταναλωτή και ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, στους στόχους μας είναι η επέκταση της γκάμας των προϊόντων μας για ασφαλείς και χρηστικές συσκευασίες ευκολίας.

Η εταιρεία μας έχει σε εξέλιξη επενδυτικά προγράμματα για την αναβάθμιση της παραγωγικής της μονάδας με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, καθώς και για την επέκταση των χώρων ωρίμανσης και αποθήκευσης των προϊόντων μας.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την υγεία και ευημερία των ανθρώπων και για τη βιωσιμότητα του πλανήτη μας, διατηρώντας την παράδοση του τόπου μας, προσαρμοζόμαστε, ώστε να χαράξουμε μια πορεία σε ένα μέλλον βιώσιμης ανάπτυξης.

μπουκουβαλας τυροκομικα προϊοντα

Φιλοσοφία - Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στο κέντρο της φιλοσοφίας μας είναι ο άνθρωπος και το περιβάλλον. Προσφέρουμε στους καταναλωτές μας αυθεντικά τυριά, υψηλής διατροφικής αξίας. Φροντίζουμε οι άνθρωποί μας να εργάζονται σε συνθήκες ασφάλειας και δίνουμε κινητρα και συμβουλές στους κτηνοτρόφους μας, ώστε να έχουμε πάντα ανώτερης ποιότητας γάλα. Φροντίζουμε το περιβάλλον τηρώντας τη νομοθεσία, παραδίδοντας το υπόλοιπο του τυρογάλακτος σε μονάδα για παραγωγή ζωοτροφών, επιλέγοντας φιλικά προς το περιβάλλον υλικά συσκευασίας από επιχειρήσεις με οικολογικές πρακτικές, προσβλέποντας ταυτόχρονα σε μια σταδιακή προσαρμογή στις απαιτήσεις ενός καλύτερου μέλλοντος.

Όραμα

Έχοντας επίγνωση των μεγάλων προβλημάτων της ανθρωπότητας και του πλανήτη μας, εργαζόμαστε σκληρά υιοθετώντας σταδιακά πρακτικές που θα συμβάλουν σε ένα βιώσιμο μέλλον.
Οραματιζόμαστε ένα μέλλον μιας επιχείρησης στραμμένης προς την κοινωνία, η οποία προχωρώντας μαζί της θα εξελιχθεί σε μια σύγχρονη επιχείρηση που θα εκπροσωπεί επάξια την ελληνική μας παράδοση.

Αποστολή

Εμπιστευόμαστε και τιμούμε τη μακρόχρονη παράδοσή μας προσφέροντας αγνά, υγιεινά και θρεπτικά προϊόντα για την καλύτερη διαβίωση των ανθρώπων.
Αφοσιωμένοι στην αποστολή μας και στις αρχές μας, επιθυμούμε να φέρουμε στο καθημερινό τραπέζι των καταναλωτών ότι καλύτερο προσφέρει η Φύση μας.

1958

Η ίδρυση

Το 1958 ο Σωτήριος Μπουκουβάλας ιδρύει ατομική επιχείρηση και ξεκινά την τυροκομική παράδοση της οικογένειας, με το πρώτο τυροκομείο στην ορεινή ΣΜΙΞΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ στον τόπο καταγωγής του, παράγοντας Φέτα.

1980

Μανούρι, κασέρι & τυριά τυρογάλακτος

Το 1980 τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης αναλαμβάνει ο Ιωάννης Μπουκουβάλας ο οποίος επεκτείνει την ποικιλία των τυροκομικών προϊόντων προσθέτοντας μανούρι, κασέρι και τυριά τυρογάλακτος.

1997

Κατασκευή νέου τυροκομείου

Το 1997 η εταιρεία κατασκευάζει το νέο σύγχρονο τυροκομείο, στη σημερινή της θέση, στον Τύρναβο που αποτελεί κομβικό σημείο για τη συλλογή της πρώτης ύλης, του εξαιρετικής ποιότητας αγνού αιγοπρόβειου γάλακτος.

2005

Ελαφρύ τυρί & Κατσικίσιο

Το 2005 η εταιρεία, με την τρίτη πλέον γενιά στη διοίκηση της οικογενειακής επιχείρησης, μετατρέπεται σε «ΥΙΟΙ ΙΩΑΝ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Ο.Ε» και συνεχίζει μέχρι σήμερα ακούραστα την ανοδική της πορεία επενδύοντας στην αναβάθμιση του μηχανολογικό εξοπλισμού του εργοστασίου και στην βελτίωση - επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων. Ανταποκρινόμενη στις νέες τάσεις και τις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών για προϊόντα που εξασφαλίζουν υγεία και ευεξία ενώ παράλληλα διατηρούν αναλλοίωτη την ποιότητα, η εταιρεία λανσάρισε το ελαφρύ τυρί με μόνο …% λιπαρά και πλούσια γεύση και το κατσικίσιο τυρί.

2010

Εγκατάσταση σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού & εξαγωγές

Το 2010 η εταιρεία προχώρησε στην εγκατάσταση σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού για την συσκευασία των προϊόντων της με στόχο την επέκταση των πωλήσεων στις αγορές του εξωτερικού. Από τότε έως και σήμερα οι εξαγωγές τόσο της φέτας π.ο.π. όσο και των άλλων προϊόντων, έχουν αυξητικούς ρυθμούς με όλο και περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες.
Σήμερα η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε πάνω από δέκα χώρες ,έχοντας πάντα ως στόχο νέες συνεργασίες και περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες.