Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

BOUKOUVALAS

ΥΙΟΙ ΙΩΑΝ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Ο.Ε

Η οικογένεια ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, δραστηριοποιείται στο χώρο των τυροκομικών προϊόντων από το 1958.

Μέσα από μια μακρόχρονη αναπτυξιακή πορεία, διατηρώντας τον οικογενειακό και ευέλικτο χαρακτήρα της, η εταιρεία εξελίχθηκε σε μια σύγχρονη επιχείρηση παραγωγής αυθεντικών, αιγοπρόβειων τυροκομικών προϊόντων που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού καταναλωτή.

Η εταιρεία εστιάζει στην ποιότητα και σχεδιάζει την επέκταση της ποικιλίας των προϊόντων της σε νέα τυριά υψηλής προστιθέμενης αξίας σε χρηστικές, καινοτόμες συσκευασίας.

Επενδύουμε συνεχώς στην αναβάθμιση του τεχνολογικού μας εξοπλισμού και των χώρων παραγωγής και αποθήκευσης των προϊόντων μας.

μπουκουβαλας τυροκομικα προϊοντα

Φιλοσοφία

Αρχές μας η ποιότητα, η αξιοπιστία και η εταιρική κοινωνική ευθύνη. Μέλημά μας η ικανοποίηση, η υγιεινή και η ασφάλεια του σύγχρονου καταναλωτή, μέσα από την προσφορά αυθεντικών, γευστικών παραδοσιακών τυριών εξαιρετικής ποιότητας που ενσωματώνουν παράδοση και αξία.

Όραμα

Όραμά μας είναι να συνδεθεί το όνομα Μπουκουβάλας με την ποιότητα, την αυθεντικότητα και την ελληνική τυροκομική παράδοση στη συνείδηση των πελατών και των καταναλωτών στην Ελλάδα και στη διεθνή αγορά.

Αποστολή

Αποστολή μας είναι η συλλογή του αγνού αιγοπρόβειου γάλακτος της περιοχής μας και η μετατροπή του σε εξαιρετικής ποιότητας αυθεντικά, παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα που να ικανοποιούν τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού καταναλωτή. Η συμβολή της εταιρείας μας στην οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

1958

Η ίδρυση

Το 1958 ο Σωτήριος Μπουκουβάλας ιδρύει ατομική επιχείρηση και ξεκινά την τυροκομική παράδοση της οικογένειας, με το πρώτο τυροκομείο στην ορεινή ΣΜΙΞΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ στον τόπο καταγωγής του, παράγοντας Φέτα.

1980

Μανούρι, κασέρι & τυριά τυρογάλακτος

Το 1980 τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης αναλαμβάνει ο Ιωάννης Μπουκουβάλας ο οποίος επεκτείνει την ποικιλία των τυροκομικών προϊόντων προσθέτοντας μανούρι, κασέρι και τυριά τυρογάλακτος.

1997

Κατασκευή νέου τυροκομείου

Το 1997 η εταιρεία κατασκευάζει το νέο σύγχρονο τυροκομείο, στη σημερινή της θέση, στον Τύρναβο που αποτελεί κομβικό σημείο για τη συλλογή της πρώτης ύλης, του εξαιρετικής ποιότητας αγνού αιγοπρόβειου γάλακτος.

2005

Ελαφρύ τυρί & Κατσικίσιο

Το 2005 η εταιρεία, με την τρίτη πλέον γενιά στη διοίκηση της οικογενειακής επιχείρησης, μετατρέπεται σε «ΥΙΟΙ ΙΩΑΝ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Ο.Ε» και συνεχίζει μέχρι σήμερα ακούραστα την ανοδική της πορεία επενδύοντας στην αναβάθμιση του μηχανολογικό εξοπλισμού του εργοστασίου και στην βελτίωση - επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων. Ανταποκρινόμενη στις νέες τάσεις και τις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών για προϊόντα που εξασφαλίζουν υγεία και ευεξία ενώ παράλληλα διατηρούν αναλλοίωτη την ποιότητα, η εταιρεία λανσάρισε το ελαφρύ τυρί με μόνο …% λιπαρά και πλούσια γεύση και το κατσικίσιο τυρί.

2010

Εγκατάσταση σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού & εξαγωγές

Το 2010 η εταιρεία προχώρησε στην εγκατάσταση σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού για την συσκευασία των προϊόντων της με στόχο την επέκταση των πωλήσεων στις αγορές του εξωτερικού. Από τότε έως και σήμερα οι εξαγωγές τόσο της φέτας π.ο.π. όσο και των άλλων προϊόντων, έχουν αυξητικούς ρυθμούς με όλο και περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες.
Σήμερα η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε πάνω από δέκα χώρες ,έχοντας πάντα ως στόχο νέες συνεργασίες και περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες.